Merkel ikrek Budapesten

Hazánkba látogattak a Merkel ikrek, akik a békesség kedvéért külön-külön látogatták meg a kormánypártiakat és az ellenzékieket. Bár az ikerpár ugyanott járt, ugyanazt mondta, és mindezt ugyanabban az időben, de mindenki csak a pártpreferenciájának megfelelő ikertestvért látta. Ennek megfelelően a kormánypártiak és az ellenzékiek egyaránt nagy megelégedettséggel nyugtázták a látogatást.

A kormánypárti Merkel-iker érezhetően elégedett volt a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Az alábbi képen egyértelmű és jól látható, amint a Kancellár asszony biztatóan integetve további cselekvésre buzdítja a kormányt. Egyetért velünk, ő a mi ikrünk - nyilatkozták örömmel a kormánypárti képviselők.

merel2.jpg

Ezzel szemben az ellenzéki Merkel-iker érezhetően elégedetlen volt a jelenlegi helyzetet illetően és ez apró gesztusaiból egyértelműen kiderült. Az alábbi képen például jól látható, ahogyan a Kancellár asszony álljt parancsol kezével és megállásra inti a kormány. Minket pártol, ő a mi ikrünk - nyilatkozták elégedetten az ellenzéki képviselők.

merel2.jpg